Greita paieška
Receptai
Draugai

marinuota žuvis

Užkepta žuvis su konjako padažu

Ingredientai: Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Citrina - 0.5 vieneto, Česnakai - 3 skiltelės, Žuvis - 1 vienetas, Svogūnai, šalotiniai - 100 gramų, Konjakas - 50 mililitrų, Sviestas - 30 gramų, Grietinėlė - 100 mililitrų, Ciberžol

Apelsinų skonio upėtakis

Ingredientai: Upėtakis - 4 gabalai, Sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas, Apelsinų sultys - 4 valgomieji šaukštai, Česnakas - 1 skiltelė, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Kepta žuvis marinate

Ingredientai: Žuvies filė - 1 kilogramas, Miltai - 1 stiklinė, Prieskoniai žuviai - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 1 vienetas, Morkos - 100 gramų, Svogūnai - 80 gramų, Lauro lapai - 2 vienetai, Kvapieji pipirai - 6 vienetai, Gvazdikėliai - 2 vienetai, Cinamon

Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Faršu įdarytos paprikos Purūs keksiukai Burokėlių salotos Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Kopūstų salotos su vištiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!