Greita paieška
Receptai
Draugai

padažų receptai

Daržovių ir vaisių padažas

Ingredientai: Obuoliai - 2 vienetai, Kriaušės - 2 vienetai, Svogūnai - 2 galvos, Česnakai - 1 skiltelė, Paprika, raudona - 2 vienetai, Cukinija - 300 gramų, Pomidorai - 4 vienetai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Vanduo -

Padažas prie žuvies ar mėsos

Ingredientai: Fizalis - 100 gramų, Bazilikai - 15 gramų, Česnakai - 2 skiltelės, Graikiniai riešutai - 3 vienetai, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Vinaigrette užpilas su žolelėmis

Ingredientai: KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys su petražolėmis ir gelsvėmis - 1 pakelis, Paprika saldžioji - 1 vienetas, Pomidorai - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 100 mililitrų, Actas - 100 mililitrų, Prieskoninės žolelės - 1 valgomasis šaukštas

Česnakinis padažas su agurkais

Ingredientai: Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Raugintas agurkas - 0.5 vieneto, Česnakas - 4 skiltelės, Jogurtas, natūralus - 200 mililitrų, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Žolelių mišinys - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Malti

Grietinėlės padažas su paprika

Ingredientai: Grietinėlė - 200 mililitrų, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Majonezas - 6 valgomieji šaukštai, Krapai - 1 pundelis, Svogūno laiškai - 1 pundelis, Paprika, saldžioji - 1 vienetas, Česnakai - 4 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipi

Kiaušinių ir kumpio padažas

Ingredientai: Margarinas - 40 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Miltai - 40 gramų, Pienas - 0.25 litro, Kumpis - 100 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Kaparėliai - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis

Citrinų padažas

Ingredientai: Citrina - 2 vienetai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Cukrus - 150 gramų, Sviestas - 35 gramai

Totorių padažas

Ingredientai: Agurkai - 3 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Krapai, smulkinti - 1 saujelė, Majonezas - 200 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Svogūnų laiškų padažas

Ingredientai: Svogūnų laiškai - 8 vienetai, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvies vyniotinis Kalėdiniai sausainukai Žemaičių blynai su faršu Vištienos širdelių guliašas Čenakai Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!