Greita paieška
Receptai
Draugai

sriuba su lašiša

Trinta sriuba su lašiša

Ingredientai: Pomidorų tyrė - 300 mililitrų, Lašišos filė - 200 gramų, Morkos - 2 vienetai, Bulvės - 2 vienetai, Salierai - 1 vienetas, Grietinėlė - 4 valgomieji šaukštai, Malta rūkyta paprika - 5 žiupsneliai

Lašišos sriuba

Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Svogūnai - 1 galva, Česnakai - 2 skiltelės, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčių sėklos - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kmynai - 1 arbatinis šaukštelis, Ciberžolė - 0.5 arbatinio šaukštelio, Vanduo - 1.5 litro, Lašišos

Žuvienė su alyvuogėmis

Ingredientai: Lašiša - 1.2 kilogramo, Morkos - 150 gramų, Svogūnai - 2 galvos, Pipirai - 5 vienetai, Aliejus - 40 mililitrų, Pomidorai - 500 gramų, Kaparėliai - 40 gramų, Jūros druska - 1.5 arbatinio šaukštelio, Citrina - 1 vienetas, Alyvuogės - 100 gramų

Sriuba su lašiša

Ingredientai: Lašišos filė - 500 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Morkos - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Bulvės - 4 vienetai, Citrina - 1 gabalas, Pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Morkų pyragas Burokėlių salotos Gardutėlė kriaušių uogienė Pikantiški vištienos kepsneliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Faršu įdarytos paprikos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!