Greita paieška
Receptai
Draugai

Paruošimo tipas - Džiovinimas

Obuoliai žiemai

Ingredientai: Švarius obuolius supjaustyti skiltelėmis, išimti sėklas.

Juodųjų serbentų arbata

Ingredientai: Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Juodųjų serbentų šakelė - 1 vienetas, Juodųjų serbentų lapai - 5 vienetai

Vaikiškas pusryčių tortukas

Ingredientai: Varškė - 100 gramų, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai

Varnalėšų šaknų kava

Ingredientai: Varnalėšų šaknys - 0.5 kilogramo

Varškės tortas "Namukas"

Ingredientai: Šokoladas, juodasis - 100 gramų, Arbatiniai sausainiai - 200 gramų, Varškė, saldi - 400 gramų, Riešutai - 1 saujelė, Razinos - 1 saujelė, Marmeladiniai saldainiai - 1 saujelė

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorų sriuba su ryžiais Naminė pica Čenakai Įdaryti makaronų vamzdeliai Šašlykas ruoštas majoneze Šašlykas su kiviais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!