Greita paieška
Receptai
Draugai

Paruošimo tipas - Orkaitėje

Greitoji pica

Ingredientai: Sluokaniuota tešla - 4 lapai, Rūkytas kumpis - 200 gramų, Pomidorų padažas - 200 gramų, Sūris - 200 gramų, Žalumynai - 1 sauja

Vištienos kotletai

Ingredientai: Vištienos faršas - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Cukinija, jauna - 0.5 vieneto, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Plikyti pyragėliai su įdaru ir šokoladu

Ingredientai: Sviestas - 55 gramai, Miltai - 160 gramų, Krakmolas - 35 gramai, Kiaušiniai - 5 vienetai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Vanduo - 250 mililitrų, Mascarpone sūris - 0.5 stiklinės, Šokoladas - 120 gramų

Juodųjų serbentų pyragas

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 190 gramų, Rudasis cukrus - 165 gramai, Avižiniai dribsniai - 160 gramų, Druska - 0.75 arbatinio šaukštelio, Kepimo milteliai - 0.75 arbatinio šaukštelio, Soda - 0.5 arbatinio šaukštelio, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukšte

Keptos bulvės su česnaku

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnas - 2 galvos, Čiobreliai - 1 saujelė, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakas - 3 skiltelės

Pita traškučiai

Ingredientai: Lavašas - 2 vienetai, Grietinėlė - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Prieskoniai (įvairūs) - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakai - 1 skiltelė

Pievagrybiai su sūriu

Ingredientai: Pievagrybiai - 500 gramų

Trapios tešlos sausainiai su riešutais

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Cukrus - 1 stiklinė, Sviestas - 200 gramų, Kiaušinai - 2 vienetai, Riešutai - 1 sauja, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis

Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai

Ingredientai: Ešeriukai, švieži - 2 kilogramai, Citrinos - 1 vienetas, Aliejus - 70 gramų, Žuvies prieskoniai - 1 pakelis

Keptų obuolių desertas su varške

Ingredientai: Obuoliai - 10 vienetų, Varškė - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Kokoso drožės - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Vanilės milteliai - 1 valgomasis šaukštas

Barankos

Ingredientai: Miltai - 4 stiklinės, Šiltas vanduo - 1 stiklinė, Cukrus - 5 valgomieji šaukštai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Sausos mielės - 7 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Aguonos - 2 žiupsneliai

Keksiukai

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Apelsinai - 2 vienetai, Sviestas - 80 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Šokoladas - 200 gramų, Pabarstukai - 1 sauja, Pienas - 0.25 stiklinės

Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorai su paprikomis Čenakai Marinuotos šparaginės pupelės Adžika POMIDORAI SU ŽELE Pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!