Greita paieška
Receptai
Draugai

Paruošimo tipas - Rūkymas

Ant grotelių rūkyti žuveliokai

Ingredientai: Žuvys, šviežios, Upės ar ežero - 3 kilogramai, Česnakai - 1 galva, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Lauro lapai - 2 valgomieji šaukštai, Prieskoniai, sodo - 2 valgomieji šaukštai, Pipirai, 5 rūšių - 1 arbatinis šaukštelis, Žalumynai (petražol

Rūkytos vištos sparneliai ir šlaunelės

Ingredientai: Vištų sparneliai - 0.5 kilogramo, Vištų blauzdelės - 0.5 kilogramo, Česnakas - 2 skiltelės, Kadagio uogos - 1 sauja, Pjovenos - 1 sauja, Prieskoniai - 0 žiupsnelių

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Marinuota strimele Kepta žuvis marinate Sūrio padažas makaronams Čenakai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!