Greita paieška
Receptai
Draugai

Paruošimo tipas - Sūdymas

Lašišos sūdymas

Ingredientai: Lašišos filė - 400 gramų, Krapai - 1 pundelis, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei

Ingredientai: Lašiniai, švieži - 5 kilogramai, Druska - 500 gramų, Lauro lapai - 2 stiklinės, Česnakai - 1 galva, Juodieji pipirai - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 5 žiupsneliai

Vytintas kumpis

Ingredientai: Kiaulienos kumpis - 2 kilogramai, Druska - 100 gramų, Česnakai - 10 skiltelių, Pipirai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Malta kalendra - 1 arbatinis šaukštelis

Vytintas, džiovintas naminis skilandukas

Ingredientai: Kiaulės pūslė - 1 vienetas, Kiauienos kumpis - 2.5 kilogramo, Druska - 65 gramai, Brendis - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Kvapieji pipirai - 1 žiupsnelis, Muskatas - 1 žiup

Dzūkiška ,,Palendrica''

Ingredientai: Kiaulienos nugarinė - 5 kilogramai, Druska - 250 gramų, Česnakai - 1 galva, Juodieji pipirai - 1 valgomasis šaukštas, Lauro lapai - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas

Silkės užkandėlė

Ingredientai: Silkės filė - 300 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Kiaušinis, virtas - 1 vienetas, Majonezas - 200 gramų, Miltų - 1 stiklinė, Vandens - 1 stiklinė, Kiaušinis - 1 vienetas

Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Alumi marinuoti šašlykai Ypatingieji kotletai Virtos “gėlytės” Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!