Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertai, saldumynai

Sveikatos bombos

Ingredientai: Džiovinti vaisiai ir uogos - 300 gramų, Riešutų mišinys - 200 gramų, Citinų sultys - 3 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Imbieras, šaknis - 1 centimetras

Rageliai su kremu

Ingredientai: Sluoksniuota tešla - 3 lapai, Mascarpone sūris - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Plakamoji grietinėlė - 50 mililitrų, Cukraus pudra - 2 arbatiniai šaukšteliai, Romo esencija - 2 lašai

Šokolado putėsiai

Ingredientai: Šokoladas - 400 gramų, Karštas vanduo - 100 mililitrų

Trispalvė želė

Ingredientai: Kivių želė - 1 pakelis, Braškių želė - 1 pakelis, Citrinų žele - 1 pakelis

Kepti obuoliai su riešutais ir razinomis

Ingredientai: Obuoliai - 4 vienetai, Graikiniai riešutai - 1 sauja, Razinos - 1 sauja, Cukrus - 1.5 arbatinio šaukštelio

Braškiniai ledai su citrina

Ingredientai: Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų, Braškės - 200 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Citrina - 0.5 vieneto

Uogų keksiukai

Ingredientai: Uogos - 2 stiklinės, Kukurūzų miltai - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Kvietiniai miltai - 200 gramų, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 100 gramų, Migdolai - 30 gramų

Želė desertas

Ingredientai: Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 gramų, Želė - 3 pakeliai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Želatina - 2 valgomieji šaukštai

Desertas „Kriaušė“

Ingredientai: Šokoladas - 4 valgomieji šaukštai, Migdolų aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 60 gramų, Kriaušės - 2 vienetai, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Vynuogių saldainiai

Ingredientai: Sutirštintas pienas - 350 gramų, Vynuogės - 1 kilogramas, Cukrus - 100 gramų, Šokoladas, juodasis - 250 gramų, Grietinėlė - 100 gramų

Maskarponės kremas su vyšniomis

Ingredientai: Maskarponės sūris - 250 gramų, Grietinė - 250 mililitrų, Cukraus pudra - 4 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Vyšnių uogienė - 200 mililitrų, Graikiniai riešutai - 1 sauja, Šokoladas - 0.5 vieneto

Avietiniai drebučiai

Ingredientai: Avietės - 500 gramų, Cukraus pudra - 100 gramų, Vanilinis cukrus - 1.5 arbatinio šaukštelio, Citrinos sultys - 0.5 vieneto, Želatina - 1 valgomasis šaukštas, Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų

Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Miltiniai blynai Purūs keksiukai Žuvies vyniotinis Želė tortas „Vasarėlė“ Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!