Greita paieška
Receptai
Draugai

Padažai, marinatai

Totoriškas padažas

Ingredientai: 1 indelio majonezo 1 rauginto agurko 1 svogūno petražolių lapelių 1 žiupsnelio cukraus 1/2 vnt citrinos sulčių

Svogūnų laiškų ir grietinės padažas

Ingredientai: 1/2 stiklinės grietinės 2 šaukštų citrinų sulčių 1 ryšelio baziliko 2 šaukštų svogūnų laiškų 1/2 skiltelės česnako druskos pipirų

Aštrus padažas salotoms

Ingredientai: 1 šaukšto vyno acto 3 šaukštų aliejaus cukraus pipirų druskos garstyčių

Jogurtinis padažas salotoms

Ingredientai: 1 indelio jogurto 2 šaukštų grietinės 2 šaukštų konservuotų ananasų užpilo žiupsnelio imbiero 1/2 smulkinto svogūno 2 šaukštų žalumynų (mėtos, melisos) truputis citrinų sulčių truputis skysto medaus

Acto ir aliejaus padažas salotoms

Ingredientai: 4 šaukštų acto (3%) 2 šaukštų aliejaus maltų pipirų druskos ir cukraus pagal skonį

Pomidorų, krienų ir česnakų padažas

Ingredientai: Pomidorai, raudoni, 1 kilogramas Krienai, šaknys, 100 gramų Česnakai, 100 gramų Druska, pagal skonį.

Triusienos marinatas

Ingredientai: 100 - 150g obuolių acto arba 1 citrinos sultys, 1 šaukštas druskos, 4-5 pipirai ( juodieji ir kvapieji per pusę ), 1 lauro lapas, 2 kadagio uogos ( nebūtina ), nubrauktas šaukštelis cukraus, 1 litras vandens.

Cukinijų ir jūros gėrybių padažas

Ingredientai: Cukinija, 2 vienetai Česnakai, svogūnėliai, 2 vienetai Krevetės be kevalo, 200 gramų Midijos, 200 gramų Grietinėlė, 200 mililitrų Prieskoniai, provanso, pagal skonį Juodieji pipirai, malti, pagal skonį Druska, pagal sk

Dietinis padažas

Ingredientai: Aliejus, 1 šaukštelis Varškė, liesa, 1 stiklinė Morkos, sultys, 2 šaukštai Petražolės, truputį

Padažas su svogūnų laiškais ir kiaušiniais

Ingredientai: 1 stiklinė grietinės 3 šaukštai susmulkintų svogūnų laiškų 2 kiaušiniai Cukraus Citrinos sulčių Garstyčių

Grybų su grietine padažas

Ingredientai: 250 g grybų 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 ¼ stiklinės mėsos sultinio 2 šaukštai grietinės Petražolių Druskos

Grybų padažas

Ingredientai: Svogūnų padažo, 0,5 stiklinės susmulkintų pievagrybių ar baravykų, 1 šaukštelis kapoto ankštinio pipiro, 1 šaukštas supjaustytų petražolių lapelių, 2 šaukštai grietinės.

Ar žinote, kad...

Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant į vandenį įmesite svogūno galvutę arba kelias skilteles česnako.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Zrazai su trimis įdarais Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Purūs keksiukai Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!