Greita paieška
Receptai
Draugai

Troškiniai

Troškinti rauginti kopūstai

Ingredientai: Rauginti kopūstai - 1 kilogramas, Svogūnai - 2 vienetai, Aliejus - 30 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Lauro lapai - 2 žiupsneliai, Bazilikai - 2 žiupsneliai

Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais

Ingredientai: Virti burokėliai - 3 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 70 gramų, Džiovinti baravykai - 1 sauja, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Sodo prieskoninių žolelių mišinys - 1 arbatinis šaukštelis, Lauro lapai - 2 žiupsneliai, Juodi pipirai

Lašišos karis

Ingredientai: Lašišos filė be odos - 200 gramų, Kokoso pienas - 200 mililitrų, Sviestas - 150 gramų, Rausvieji svogūnai - 1 vienetas, Čili - 1 vienetas, Lauro lapai - 2 vienetai, Kario prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Šparaginių pupelių troškinys su salierais, paprika, cukinija ir dešra

Ingredientai: Šparaginės pupelės, šaldytos, virtos - 500 gramų, Dešra - 200 gramų, Salierai (stiebas) - 1 vienetas, Cukinija - 1 vienetas, Saldi žalia paprika - 1 vienetas, Žalymunai - 1 pundelis, Sviestas - 30 gramų, Svogūnai - 1 valgomasis šaukštas, Dru

Morkų troškinys su vištiena

Ingredientai: Vištiena, virta su druska ir prieskoniais - 300 gramų, Morkos - 3 vienetai, Moliūgai - 200 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Paprika saldžioji - 1 vienetas, Vištienos sultinys - 50 gramų, Pertražolės - 0.25 saujelės, Bazilikai - 0.25 saujelės, K

Makaronų troškinys su dešra ir daržovėmis

Ingredientai: Makaronai, virti - 300 gramų, Dešra - 200 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Saldžiosios paprikos - 1 vienetas, Salierai (stiebas) - 1 vienetas, Sūris - 50 gramų, Sviestas - 50 gramų

Kiaulienos troškinys grietinėlėje

Ingredientai: Kiauliena - 1.2 kilogramo, Svogūnai - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Grietinėlė - 300 mililitrų, Vanduo - 100 mililitrų, Žirneliai - 0.5 stiklinės, Miltai - 1 sauja, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pipir

Ryžių troškinys

Ingredientai: Ryžiai - 200 gramų, Vištienos filė - 150 gramų, Morkos - 3 vienetai, Lečo - 4 valgomieji šaukštai, Krapai - 1 arbatinis šaukštelis, Troškinių prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Troškintos daržovės

Ingredientai: Morkos - 4 vienetai, Bulvės - 3 vienetai, Cukinijos - 1 vienetas, Žiediniai kopūstai - 1 vienetas, Čili pipiras - 1 vienetas, žalieji žirneliai - 2 saujos, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Prieskonių mišinys - 1 arbatinis šaukštelis, Druska

Laužo troškinys

Ingredientai: Vištienos krūtinėlė - 2 vienetai, Bulvės - 5 vienetai, paprikos - 1 vienetas, Alyvuogės - 1 sauja, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Pipirai - 1 arbatinis šaukštelis

Marokietiška vištiena

Ingredientai: Vištienos filė - 2 vienetai, Pomidorai - 4 vienetai, Cukinija, jauna, maža - 1 vienetas, Konservuoti avinžirniai - 0.5 skardinės, Prieskonių mišinys - 2 žiupsneliai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai

Pievagrybių ir daržovių troškinys

Ingredientai: Piebagrybiai - 200 galvų, Salierai (stiebas) - 1 vienetas, Moliūgai - 200 gramų, Cukinija - 200 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Žalumynai - 1 saujelė, Paprika - 1 vienetas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 50 gramų, Grietinė - 2 val

Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardutėlė kriaušių uogienė Burokėlių salotos Įdaryti makaronų vamzdeliai Faršu įdarytos paprikos Pomidorų sriuba su ryžiais Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!