Greita paieška
Receptai
Draugai

Adžika

Adžika
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Baklažanai , 1 kilogramas
  • Pomidorai , 1,5 kilogramo
  • Paprika, saldžioji , 1 kilogramas
  • Česnakai , 300 gramų
  • Paprika, aštrioji , 4 vienetai
  • Aliejus , 250 mililitrų
  • Actas , 100 gramų
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Druska , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visas daržoves (išskyrus baklažanus) sumalame mėsmale. Baklažanus supjaustome kubeliais.

  2. Gautą masę pilame į puodą, supilame aliejų, suberiame druską ir cukrų. Išmaišome ir paragaujame, galbūt norėsite įberti daugiau druskos ar cukraus.

  3. Puodą statome ant nedidelės ugnies ir troškiname apie 1 valandą, kartais pamaišome.

  4. Supilame actą, išmaišome ir verdame 1-2 minutes. Po to sudedame smulkintas petražoles ir kaitiname dar 10 min.

  5. Po to masę samčiu pilame į švarius stiklainius, užsukame dangtelius ir apverčiame.

  6. Konservuotas daržoves laikykite šaldytuve arba vėsioje patalpoje.

  7. Skanaus! ;)

Receptą atsiuntė Gitana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Naminė pica Virtos “gėlytės” Vanilinis ledų kokteilis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!