Greita paieška
Receptai
Draugai

Adžika su pomidorais

Adžika su pomidorais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pomidorai , 2 kilogramai
  • Paprika , 1 kilogramas
  • Aitrioji paprika , 250 gramų
  • Česnakai , 250 gramų
  • Actas , 200 mililitrų
  • Druska , 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorus, papriką, aitriąją papriką ir česnaką sumalkite ar sutrinkite.

  2. Užpilkite cukrumi, druska ir actu. Viską išmaišykite.

  3. Indą uždenkite ir palikite pernakt.

  4. Adžiką dėkite į sterilius stiklainius ir laikykite šaltai.

Receptą atsiuntė Adrija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių mišrainė su majonezu Pupelių sriuba Virtų bulvių cepelinai su mėsa Sūrio padažas makaronams Greiti lašišos užkandukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!