Greita paieška
Receptai
Draugai

Agrastų džemas

Agrastų džemas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Agrastai , 1 kilogramas
  • Cukrus , 800 gramų
  • Vanduo , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Agrastus nuvalyti, nuplauti ir padalinti į tris dalis.

  2. 2/3 agrastų užpylus nurodytu kiekiu vandens virti tol, kol jie sutiš.

  3. Į sutižusius dėti cukrų ir virti toliau ,galiausiai sudėti likusius agrastus ir jau virti ant stiprios ugnies.

  4. Džemas pasidaro gražios rausvos spalvos.

  5. Verdant silpniau, džemo spalva bus natūralios agrastų spalvos.

Receptą atsiuntė Eugenija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Sūrio padažas makaronams Gardutėlė kriaušių uogienė Žemaičių blynai su faršu Agrastų džemas Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!