Greita paieška
Receptai
Draugai

Alumi marinuoti šašlykai

Alumi marinuoti šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Alus , 300 mililitrų
  • Majonezas , 200 gramų
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Kiauienos sprandinė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos sprandinę supjaustome smulkiais gabalėliais, svogūną - smulkiais pusžiedžiais.

  2. Mėsą sumaišome su svogūnais. Į dubenį su mėsa sudedame majonezą, pomidorų padažą, garstyčias ir prieskonius.

  3. Viska gerai išmaišome. Užpilame alumi. Marinuoti bent apie 2-3 valandas.

  4. Kepti ant laužo ar griliuje.

  5. SKAUNAUS!!

Receptą atsiuntė Daiva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Žemaičių blynai su faršu Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Virtos “gėlytės” Čenakai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!