Greita paieška
Receptai
Draugai

Alumi marinuoti šašlykai

Alumi marinuoti šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Alus , 300 mililitrų
  • Majonezas , 200 gramų
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Kiauienos sprandinė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos sprandinę supjaustome smulkiais gabalėliais, svogūną - smulkiais pusžiedžiais.

  2. Mėsą sumaišome su svogūnais. Į dubenį su mėsa sudedame majonezą, pomidorų padažą, garstyčias ir prieskonius.

  3. Viska gerai išmaišome. Užpilame alumi. Marinuoti bent apie 2-3 valandas.

  4. Kepti ant laužo ar griliuje.

  5. SKAUNAUS!!

Receptą atsiuntė Daiva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Žuvies vyniotinis Silkė su cinamonu Miltiniai blynai Greiti lašišos užkandukai Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!