Greita paieška
Receptai
Draugai

Alumi marinuoti šašlykai

Alumi marinuoti šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Alus , 300 mililitrų
  • Majonezas , 200 gramų
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Kiauienos sprandinė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos sprandinę supjaustome smulkiais gabalėliais, svogūną - smulkiais pusžiedžiais.

  2. Mėsą sumaišome su svogūnais. Į dubenį su mėsa sudedame majonezą, pomidorų padažą, garstyčias ir prieskonius.

  3. Viska gerai išmaišome. Užpilame alumi. Marinuoti bent apie 2-3 valandas.

  4. Kepti ant laužo ar griliuje.

  5. SKAUNAUS!!

Receptą atsiuntė Daiva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Marinuotos šparaginės pupelės Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai Gardutėlė kriaušių uogienė Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!