Greita paieška
Receptai
Draugai

Aštrūs sparneliai medaus padaže

Aštrūs sparneliai medaus padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištiena, sparneliai , 4 vienetai
  • Pomidorų padažas , 4 valgomieji šaukštai
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Soja , 4 valgomieji šaukštai
  • Čili pipiras , 1 vienetas
  • Česnakai , 0,5 galvos
  • Svogūnai , 0,5 galvos
  • Druska, Pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, kepimui
  • Ryžiai , 1 pakelis
  • Petražolės, papuošimui
Gaminimo instrukcija:

įkaitiname keptuvę su aliejumi,dedam pusę arb. šaukūto maltų pipirų, sudedam susmulkintus česnakus,svogūną. Apkepame, dedam vištienos sparnelius ir kepame toliau. Tuo metu galima pasigaminti padažą iš pomidorų pastos, sojos ir medaus .Pagardiname druska. Padažą išmaišom, baigę kepti sparnelius, sudedam susmulkintą čili pipirą, truputi pakepę, supilam padažą ant vištienos. Uždengę troškiname ant nedidelės ugnies apie 5 min. Išvirusius ryžius dedam kaip garnyrą, galima papuošti petražolėmis, taip pat garnyrui tiks bet kokios šviežios daržovės. Išimame iškeptus sparnelius ir skanaujam.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai bus skanesni, jei juos virsite arba troškinsite piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Kepta žuvis marinate Kalėdiniai sausainukai Marinuota strimele Greiti lašišos užkandukai Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!