Greita paieška
Receptai
Draugai

Aviečių uogienė

Aviečių uogienė
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 4

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avietės , 1 kilogramas
  • Cukrus , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10 - 12 valandų.

  2. Vėliau virkite ant mažos ugnies, nugraibydami putas, apie 20 minučių.

  3. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius.

  4. Sandariai uždarykite naujais dangteliais.

Receptą atsiuntė Monika
Komentarai4

Geras :)

Skaitytoja

Super

Lankytoja

Skanu !!!

Gurmane

Įdomus receptas :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorų sriuba su ryžiais Įdaryti makaronų vamzdeliai Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Maltos vištienos Kijevo kotletai Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!