Greita paieška
Receptai
Draugai

Avienos troškinys

Avienos troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Aviena , 400 gramų
  • Paprika , 0,5 vieneto
  • Bulvės , 4 vienetai
  • Svogūnai , 0,5 vieneto
  • Morkos , 1 vienetas
  • Cukinija , 100 gramų
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Avieną supjaustome nedideliais gabalėliais, papriką supjaustom išilgai nestorom juostelėm, bulves supjaustome nedideliais kubeliais, susmulkiname svogūną, per burokinę tarkę sutarkuojame morką, cukiniją nulupame, išimame sėklytes ir supjaustome panašiai kaip bulves, nulupame pomodorą (tik būtinai visus supjaustytus produktus laikykite atskirai!).

  2. Į puodą įpilame nepilną stiklinę vandens, pasūdome, įberiame pipirų ir įdedame pora lauro lapelių.

  3. Kol vanduo užvirs pakepiname svogūnus ir beriame į verdantį vandenį, taip atskirai pakepiname visus produktus išskyrus bulves ir pomodorą.

  4. Kai visi pakepinti produktai jau puode uždengiame ir ant silpnos ugnies 10min. patroškiname, tada suberiame bulves ir supjaustytą pomidorą, vėl uždengiame puodą palaukiame kol užvirs, tada sumažiname ugnį ir troškiname dar maždaug 40min.

  5. Jei mėgstate aštriai galima įdėti kelis aitriuosius pipiriukus.

Komentarai3
Lina Žebrauskienė

neitiketina....

Regvita

Taip jau būna ;)

Lina Žebrauskienė

gamini tokius troskinius, o nemoki kapotos teslos?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Pievagrybių padažas Česnakinis padažas kebabams Sūrio padažas makaronams Čenakai Maltos vištienos Kijevo kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!