Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Laukiame vasaros!"

Avietiniai drebučiai

Avietiniai drebučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avietės , 500 gramų
  • Cukraus pudra , 100 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinos sultys , 0,5 vieneto
  • Želatina , 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogas sutriname su cukrumi.

  2. Želatiną ištirpiname karštame vandenyje. Pravėsiname.

  3. Uogas sumaišome su grietine, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis ir želatina.

  4. Masę supilstyti į indelius ir dedamei į šaldytuvą šalti.

Receptą atsiuntė Germantina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai Ypatingieji kotletai Citrininiai šašlykai Pomidorų sriuba su ryžiais Skanūs varškėčiai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!