Greita paieška
Receptai
Draugai

Baklažanai

Baklažanai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 125 gramai
  • Šviesus alus , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Sviestas , 50 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Baklažanai , 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažaną supjaustome griežinėliais. Pamerkiame pasūdytame vandenyje.

  2. Sviestą, miltus, alų, druską sumaišome. Paliekame, kol tešla pakyla.

  3. Į gautą tešlą įmaišome kiaušinių baltymus.

  4. Tešloje išvoliojame baklažanus ir pakepiname ant alyvuogių aliejaus. Labai skanu:)

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Marinuota strimele Maltos vištienos Kijevo kotletai Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!