Greita paieška
Receptai
Draugai

Baklažanų bokšteliai

Baklažanų bokšteliai
Baklažanų bokšteliai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Baklažanai , 1 vienetas
  • Morkos , 1 vienetas
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Vištienos faršas , 200 gramų
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Fermentinis sūris , 50 gramų
  • Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažaną supjaustome į 4 griežinėlius 1,5 cm storio. Išpjaunam griežinėliuose viduriuką, paliekam maždaug 0,8 cm storio sienelę.

  2. Į kepimo indą pilame šlakelį aliejaus arba tepame sviesto, dedame baklažanus ir pabarstome trupučiu druskos.

  3. Sutarkuotą morką, kubeliais pjaustytą svogūną ir smulkintą česnaką pakepiname ir dedame druska ir pipirais paskanintą maltą vištieną. Viską išmaišome ir kepame, kol mėsa suminkštės, sumaišome su pomidorų padažu.

  4. Tuomet šio įdaro dedame ant išskobtų baklažanų, nemažai, kad susidarytų bokštelis. Ant viršaus aptepame fermentino sūrio, majonezo ir petražolių mišiniu.

  5. Kepame 180 C orkaitėje maždaug 25 minutes, kol sūris gražiai aprus ir baklažanas iškeps. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kakava padeda atgauti jėgas, žvalumą, tonizuoja.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lietiniai su sūriu ir dešrelėmis Kepta vištiena su ryžiais Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!