Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Skaniausi gardumynai"

Biguzas

Biguzas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. duona, cukrus, vanduo.

  2. duoną supjaustyti kubeliais ir įdėti į pasaldintą vandenį.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mielinė plonapadės picos tešla Pikantiški vištienos kepsneliai Čenakai Sūrio padažas makaronams Vištiena kinietiškai Kakavinės „Bulvytės“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!