Greita paieška
Receptai
Draugai

Biskvitinis pyragas

Biskvitinis pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 17 lankytojų

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Karštas vanduo , 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 150 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai , 220 gramų
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su karštu vandeniu, druska ir cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki putų. Po to įmaišyti aliejų.

  2. Miltus ir kepimo miltelius sumaišyti. Miltų mišinį sudėti į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišyti, supilti į skardą išklotą sviestiniu popieriumi.

  3. Kepti 200° C laipsnių orkaitėje ~40 minučių.

Receptą atsiuntė Dovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Ypatingieji kotletai Batonas su sūriu ir česnaku Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Įdaryti makaronų vamzdeliai Purūs keksiukai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!