Greita paieška
Receptai
Draugai

Blynai su faršu ir raugintais kopūstais

Blynai su faršu ir raugintais kopūstais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Faršas, kiaulienos , 200 gramų
  • Kopūstai , 200 gramų
  • Padažas, pomidorų , 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Miltai , 5 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vandens, miltų ir aliejaus padarome lietinių blynų tešlą ir iškepame labai plonus blynus.

  2. Raugintus kopūstus (su morkomis) pakepiname pomidorų padaže, sudedame pakepintą faršą, įberiame prieskonių ir gerai išmaišome.

  3. Ant lietinių dedame po šaukštą įdaro, galus užlenkiame ir blyną susukame į volelį.

  4. Kepame gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels (apie 6 min.). Skanaus!

Receptą atsiuntė Gintė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Marinuota strimele Žemaičių blynai su faršu Raugintų kopūstų sriuba Sūrio padažas makaronams Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!