Greita paieška
Receptai
Draugai

Blynai su faršu ir raugintais kopūstais

Blynai su faršu ir raugintais kopūstais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Faršas, kiaulienos , 200 gramų
  • Kopūstai , 200 gramų
  • Padažas, pomidorų , 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Miltai , 5 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vandens, miltų ir aliejaus padarome lietinių blynų tešlą ir iškepame labai plonus blynus.

  2. Raugintus kopūstus (su morkomis) pakepiname pomidorų padaže, sudedame pakepintą faršą, įberiame prieskonių ir gerai išmaišome.

  3. Ant lietinių dedame po šaukštą įdaro, galus užlenkiame ir blyną susukame į volelį.

  4. Kepame gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels (apie 6 min.). Skanaus!

Receptą atsiuntė Gintė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Netikras zuikis Silkės ir riešutų salotos Purūs keksiukai Burokėlių salotos Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!