Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Blyneliai su cukinija

Blyneliai su cukinija
Rekomenduojame:
Įvertino 23 lankytojai 4

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Cukinija , 1 vienetas
  • Pienas , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošiame tešlą paprastiems miltiniams blyneliams tik truputį saldesnę.

  2. Tada sutarkuojame cukiniją burokine tarka ir viską sumaišę, kepame kaip paprastus blynelius (sutarkuotos cukinijos turėtų gautis panašus kiekis kaip ir tešlos).

  3. Kepti įkaitintame aliejuje.

Komentarai4
rita

as kepu palengva nelabai karstos ugnies,tai beveik ir nereikia aliejaus,tik kantrybes.

Barabas

Tiems receptams nieko nepasakysiu ,bet kepti tai ne taip kaip paprastus, aliejus turi but baisiai ikaites, kad pilant ruduotu, apkepus abi puses pridengti dangciu i dar patroskinti darant kitaip iseis marmalyne

Almad

Super receptas :) Labai skanu ir vaikui labai patiko. O svarbiausiai, kad neprisigere riebalu :))

Viktorija

Tikrai skanu. Rekomenduoju :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Naminė pica Raugintų kopūstų sriuba Sūrio padažas makaronams Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!