Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Su šventėmis!"

Blyneliai su kremu

Blyneliai su kremu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Kiaušiniai (ne narvuose augintų vištų) , 3 vienetai
  • Pienas , 0,4 litro
  • Alus, kvietinis , 0,1 litro
  • Druska , 3 gramai
  • Cukrus , 30 gramų
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kremui papildomai:
    Cukrus, 125 g.
    Miltai, 50 g.
    Kiaušinių tryniai (ne narvuose užaugintų vištų), 3 vnt.
    Vanilės ankštis, 1 vnt.
    Pienas, 0,5 l.

  2. Blyneliai:
    Miltus supilti į indą, suformuoti “šulinį” ir į jį lėtai supilti pieną. Kiaušinius su cukrumi išplakti, supilti į miltus ir išmaišyti. Kai tešla tamps vientisa, įpilti alyvuogių aliejaus ir alaus. Viską gerai išmaišyti. 30 min - 1 val įdėti į šaldytuvą.

  3. Kremas:
    Vanilės ankštį perpjauti pusiau. Cukrų, kiaušinius ir trynius sudėti į dubenį. Energingai maišyti, kol masė taps vientisa. Sudėti miltus ir vėl viską intensyviai maišyti iki vientisos masės. Pieną užvirti, įdėti vanilės ankštis. Kai pienas pašils, nuimti jį nuo ugnies ir maišant labai iš lėto pilti į bendrą masę. Viską perdėti į virimo puodą ir nuolat maišant kaitinti apie 5 minutes. Perdėti į vėsų indą, uždengti maistine plėvele ir įdėti į šaldytuvą. Atvėsinti iki norimos temperatūros.

  4. Iškepti blynelius, patiekti su kremu, papildomai galima pabarstyti cinamonu ar užpilti karamele. Skanaus!

  5. Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kulinarijos kursai
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų sriuba Zrazai su trimis įdarais Svajonių meduoliai Purūs keksiukai Rudeniniai grybukai Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!