Greita paieška
Receptai
Apklausa
Kokios uogos Jūsų mėgstamiausios?
Draugai
Konkursas "Orai šiltyn - patiekalai lengvyn!"

Bulvių apkepas su lašiša

Bulvių apkepas su lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 17 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Lašišos filė , 500 gramų
  • Fermentinis sūris , 200 gramų
  • Prieskoniai , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais ar skiltelėmis.

  2. Sudėti bulves į kepimo indą. Aliejaus kepimo inde turi būti tiek, kad apsemtų 1 cm indo aukščio.

  3. Bulves pabarstome priekoniais, žalumynais.

  4. Ant bulvių sudedame supjaustytus svogūnus.

  5. Ant svogūnų sudedame prieskoniais ištrintą lašišos filė.

  6. Ant viršaus užbasrtome sutarkuotą surį ir susmuklintus žalumynus.

  7. Kepame 180-190 laipsnių orkaitėje apie 45-50 min.

Receptą atsiuntė Jūratė P.
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Spalvingas daržovių apkepas Šaltibarščiai Varškės sūris su želė gabalėliais Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!