Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mėgstamiausias šeimos patiekalas"

Bulvių apkepas su lašiša

Bulvių apkepas su lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Lašišos filė , 500 gramų
  • Fermentinis sūris , 200 gramų
  • Prieskoniai , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais ar skiltelėmis.

  2. Sudėti bulves į kepimo indą. Aliejaus kepimo inde turi būti tiek, kad apsemtų 1 cm indo aukščio.

  3. Bulves pabarstome priekoniais, žalumynais.

  4. Ant bulvių sudedame supjaustytus svogūnus.

  5. Ant svogūnų sudedame prieskoniais ištrintą lašišos filė.

  6. Ant viršaus užbasrtome sutarkuotą surį ir susmuklintus žalumynus.

  7. Kepame 180-190 laipsnių orkaitėje apie 45-50 min.

Receptą atsiuntė Jūratė P.
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Čičinsko kepsnys Blyneliai Pekino kopūstų salotos Faršu įdarytos paprikos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!