Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Bulvių apkepas su lašiša

Bulvių apkepas su lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Lašišos filė , 500 gramų
  • Fermentinis sūris , 200 gramų
  • Prieskoniai , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais ar skiltelėmis.

  2. Sudėti bulves į kepimo indą. Aliejaus kepimo inde turi būti tiek, kad apsemtų 1 cm indo aukščio.

  3. Bulves pabarstome priekoniais, žalumynais.

  4. Ant bulvių sudedame supjaustytus svogūnus.

  5. Ant svogūnų sudedame prieskoniais ištrintą lašišos filė.

  6. Ant viršaus užbasrtome sutarkuotą surį ir susmuklintus žalumynus.

  7. Kepame 180-190 laipsnių orkaitėje apie 45-50 min.

Receptą atsiuntė Jūratė P.
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Pomidorų sriuba su ryžiais Įdaryti makaronų vamzdeliai Virti briuselio kopūstai su sviestu Želė tortas „Vasarėlė“ Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!