Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių traškučių užkandis

Bulvių traškučių užkandis
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 4

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Pomidorai , 300 gramų
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 pundelis
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Bulvių traškučiai , 1 pakelis
  • Juodosios alyvuogės , 1 sauja
  • Žaliosios alyvuogės , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Labai smulkiai supjaustome pomidorus, žalumynus.

  2. Sūrį taip pat smulkiai sutarkuojame.

  3. Sugrūdame česnaką.

  4. Viską sumaišome su majonezu.

  5. Labai skanus padažas prie bulvių traškučių, lazdelių, duonos. Tinka su alyvuogėmis. :)

Receptą atsiuntė Vita
Komentarai4
inga

butent,geriau netepti nes permirksta,as kazka panasiai bandziau daryti su grudeta varske,rukyta lasisa ir svogunu laiskais,tai teko greiciau krimsti nes permirko ir gavosi jau nebe toks skonis,o siuos geriau daryt kaip ir minejo ranca

bzzz

skanu

ranca

Nebūtina tept, galima padažą padėt šalia čipsų. Pasidažai - ir skanu, ir nepermirksta:)

sandra

siulyciau sita mase tepti ant prancuzisko paskrudinto batono,zymiaia skaniau,nes cipsai greit permirksta :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardutėlė kriaušių uogienė Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai Burokėlių mišrainė su majonezu Miltiniai blynai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!