Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Bulvių traškučių užkandis

Bulvių traškučių užkandis
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 4

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Pomidorai , 300 gramų
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 pundelis
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Bulvių traškučiai , 1 pakelis
  • Juodosios alyvuogės , 1 sauja
  • Žaliosios alyvuogės , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Labai smulkiai supjaustome pomidorus, žalumynus.

  2. Sūrį taip pat smulkiai sutarkuojame.

  3. Sugrūdame česnaką.

  4. Viską sumaišome su majonezu.

  5. Labai skanus padažas prie bulvių traškučių, lazdelių, duonos. Tinka su alyvuogėmis. :)

Receptą atsiuntė Vita
Komentarai4
inga

butent,geriau netepti nes permirksta,as kazka panasiai bandziau daryti su grudeta varske,rukyta lasisa ir svogunu laiskais,tai teko greiciau krimsti nes permirko ir gavosi jau nebe toks skonis,o siuos geriau daryt kaip ir minejo ranca

bzzz

skanu

ranca

Nebūtina tept, galima padažą padėt šalia čipsų. Pasidažai - ir skanu, ir nepermirksta:)

sandra

siulyciau sita mase tepti ant prancuzisko paskrudinto batono,zymiaia skaniau,nes cipsai greit permirksta :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Ypatingieji kotletai Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!