Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių traškučių užkandis

Bulvių traškučių užkandis
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 4

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Pomidorai , 300 gramų
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 pundelis
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Bulvių traškučiai , 1 pakelis
  • Juodosios alyvuogės , 1 sauja
  • Žaliosios alyvuogės , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Labai smulkiai supjaustome pomidorus, žalumynus.

  2. Sūrį taip pat smulkiai sutarkuojame.

  3. Sugrūdame česnaką.

  4. Viską sumaišome su majonezu.

  5. Labai skanus padažas prie bulvių traškučių, lazdelių, duonos. Tinka su alyvuogėmis. :)

Receptą atsiuntė Vita
Komentarai4
inga

butent,geriau netepti nes permirksta,as kazka panasiai bandziau daryti su grudeta varske,rukyta lasisa ir svogunu laiskais,tai teko greiciau krimsti nes permirko ir gavosi jau nebe toks skonis,o siuos geriau daryt kaip ir minejo ranca

bzzz

skanu

ranca

Nebūtina tept, galima padažą padėt šalia čipsų. Pasidažai - ir skanu, ir nepermirksta:)

sandra

siulyciau sita mase tepti ant prancuzisko paskrudinto batono,zymiaia skaniau,nes cipsai greit permirksta :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Batonas su sūriu ir česnaku Miltiniai blynai Naminė pica Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!