Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių vėdarai

Bulvių vėdarai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 2 kilogramai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Lašinukai , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kiaulių žarnos
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskutame bulves, nuplauname ir smulkiai sutarkuojame. Lašinukus ir svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname. Tuomet supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome.

  2. Įmušame kiaušinį, įberiame druskos ir viską išmaišome. Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame ir susmaigstome adata.

  3. Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas vėdarų žarnas.

  4. Kepame apie 1 h 200 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Dovile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Kukurūzai su medumi Burokėlių salotos Zrazai su trimis įdarais Sūrio padažas makaronams Varškės apkepas su medumi ir razinomis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!