Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių vėdarai

Bulvių vėdarai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 2 kilogramai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Lašinukai , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kiaulių žarnos
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskutame bulves, nuplauname ir smulkiai sutarkuojame. Lašinukus ir svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname. Tuomet supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome.

  2. Įmušame kiaušinį, įberiame druskos ir viską išmaišome. Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame ir susmaigstome adata.

  3. Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas vėdarų žarnas.

  4. Kepame apie 1 h 200 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Dovile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Šašlykas ruoštas majoneze Zrazai su trimis įdarais Miltiniai blynai Lašiša su grietinėlės padažu Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!