Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Atsargos žiemai"

Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis

Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis
Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 8 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Špinatai , 1 sauja
  • Medus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Burokėliai , 1 vienetas
  • Krienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Saulėgrąžos , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišome krienus, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis, į šį antpilą įmaišome ir špinatus. Saulėgrąžas virtuviniu kombainu arba peiliu smulkiai sukapojame. Burokėlį nulupame bei daržovių skustuku pjaustome plonais griežinėliais. Lėkštės viduryje dėliojame burokėlius, juos apšlakstome skystu medumi, ant viršaus dedame špinatų salotas su krienų antpilu, o aplink barstome smulkintas saulėgrąžas. Skanaus!

  2. Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31

    Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Adžika Žemaičių blynai su faršu Faršu įdarytos paprikos Morkų troškinys su vištiena Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!