Greita paieška
Receptai
Apklausa
Kiek eurų išleidžiate maistui per savaitę?
Draugai
Konkursas "Paprasta ir labai gardu"

Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis

Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis
Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 8 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Špinatai , 1 sauja
  • Medus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Burokėliai , 1 vienetas
  • Krienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Saulėgrąžos , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišome krienus, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis, į šį antpilą įmaišome ir špinatus. Saulėgrąžas virtuviniu kombainu arba peiliu smulkiai sukapojame. Burokėlį nulupame bei daržovių skustuku pjaustome plonais griežinėliais. Lėkštės viduryje dėliojame burokėlius, juos apšlakstome skystu medumi, ant viršaus dedame špinatų salotas su krienų antpilu, o aplink barstome smulkintas saulėgrąžas. Skanaus!

  2. Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31

    Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Faršu įdarytos paprikos Naminė pica Žėlė desertas Čenakai Lietuviškas Bounty
Reklama
Prisijunk prie mūsų!