Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Vasaros skanėstai"

Česnakinis padažas kebabams

Česnakinis padažas kebabams
Rekomenduojame:
Įvertino 19 lankytojų 2

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Jogurtas, natūralus , 250 gramų
  • Česnakas , 5 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką labai smulkiai sutrinti.

  2. Krapus susmulkinti.

  3. Į jogurtą įmaišyti česnakus, druską ir krapus.

Receptą atsiuntė Samanta
Komentarai2
ilona

dar idedi kebabu mesytes ir gaunasi visas kebabas:))))

Ella

Taip, tai labai paprastas bet kartu ir labai puikus padažas. Nuolat jį darausi su keptais įdarytais baklažanais ar cukinijomis. Jo aštrumą galite reguliuoti dedant česnaką, kuo jo daugiau - tuo macniau. Šiaip viskas pagal skonį. Ir į jį aš dar pipirų šiek

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu Pikantiški vištienos kepsneliai Pomidorų sriuba su ryžiais Pomidorai su paprikomis Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!