Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Jaukios žiemos šventės"

Česnakinis padažas kebabams

Česnakinis padažas kebabams
Rekomenduojame:
Įvertino 19 lankytojų 2

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Jogurtas, natūralus , 250 gramų
  • Česnakas , 5 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką labai smulkiai sutrinti.

  2. Krapus susmulkinti.

  3. Į jogurtą įmaišyti česnakus, druską ir krapus.

Receptą atsiuntė Samanta
Komentarai2
ilona

dar idedi kebabu mesytes ir gaunasi visas kebabas:))))

Ella

Taip, tai labai paprastas bet kartu ir labai puikus padažas. Nuolat jį darausi su keptais įdarytais baklažanais ar cukinijomis. Jo aštrumą galite reguliuoti dedant česnaką, kuo jo daugiau - tuo macniau. Šiaip viskas pagal skonį. Ir į jį aš dar pipirų šiek

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Ypatingieji kotletai Naminė pica Salotos su lašiša Vištienos apkepas su brokoliais Pomidorų sriuba su ryžiais Pikantiški vištienos kepsneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!