Greita paieška
Receptai
Draugai

Česnakinis padažas su agurkais

Česnakinis padažas su agurkais
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Raugintas agurkas , 0,5 vieneto
  • Česnakas , 4 skiltelės
  • Jogurtas, natūralus , 200 mililitrų
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Žolelių mišinys , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Agurką smulkiai supjaustome arba sutarkuojame.

  2. Česnakus sugrūdame.

  3. Į jogurtą įmaišome grietinę, agurką, česnaką, aliejų, žalumynus ir prieskonius.

Receptą atsiuntė Dominyka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Troškintos kiaulienos kepenėlės Marinuota strimele Įdaryti makaronų vamzdeliai Purūs keksiukai Raugintų kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!