Greita paieška
Receptai
Draugai

Česnakinis padažas su agurkais

Česnakinis padažas su agurkais
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Raugintas agurkas , 0,5 vieneto
  • Česnakas , 4 skiltelės
  • Jogurtas, natūralus , 200 mililitrų
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Žolelių mišinys , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Agurką smulkiai supjaustome arba sutarkuojame.

  2. Česnakus sugrūdame.

  3. Į jogurtą įmaišome grietinę, agurką, česnaką, aliejų, žalumynus ir prieskonius.

Receptą atsiuntė Dominyka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Marinuoti žali pomidorai Purūs keksiukai Virtos “gėlytės” SVARAINIŲ SIRUPAS Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!