Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Čičinsko kepsnys

Čičinsko kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Bulvių krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai , 400 gramų
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Kefyras , 100 mililitrų
  • Mėsa, malta , 300 gramų
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Česnakas, smulkintas , 2 skiltelės
  • Aliejus virimui , 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirti ir sumalti. Į bulvių masę sudėti krakmolą, kiaušinius, miltus, druskos bei kefyrą ir išminkyti tešlą.

  2. Tešlą iškočioti maždaug 0,5 cm storio lakštais ir supjaustyti 3 cm pločio juostelėmis.

  3. Maltą mėsą išminkyti su pipirais, druska ir česnaku.

  4. Iš faršo suformuoti piršto storio ir ilgio gabalėlius, juos apvynioti tešlos juostelėmis. Vynioti taip, kad vienas juostelės kraštas šiek tiek uždengtų kitą.

  5. Suformuotus kepsnelius kepti gilesnėje keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje kol iš visų pusių gražiai apskrus. Patiekti su šviežiais pomidorais, marinuotais agurkėliais ir pomidorų padažu.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Miltiniai blynai Čičinsko kepsnys Pikantiški vištienos kepsneliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!