Greita paieška
Receptai
Draugai

Čirviniai blynai

Čirviniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Blynams:
  • Sviestas , 65 gramai
  • Kvietiniai miltai , 110 gramų
  • Kefyras , 250 mililitrų
  • Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi.

  2. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Įberkite vanilinio cukraus ir cinamono.

  3. Tuomet supilkite kefyrą ir išmaišykite.

  4. Įmaišykite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

  5. Įkaitinkite čirvinių blynų keptuvę, nepilkite ir netepkite jokiais riebalais, kadangi sviestas jų duoda pakankamai. Šaukštu semkite tešlą, pilkite per vidurį ir sparčiai šaukštu paskirstykite tešlą, kad užpildytų visus griovelius tolygiai, uždenkite keptuvės dangtį ir kepkite, kol apskrus. Vėstantys blynai pradės truputį kietėti, pirmieji gali būti šiek tiek minkštesni.

Receptą atsiuntė Monika
Komentarai1
Inga

kiek esu kepus cirviniu blynu- sitas pats prasciausias receptas, nieko vertas. Nebandykite kepti- nusivilsite

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Slyvų kompotas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Marinuotos šparaginės pupelės Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!