Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Cukinijos gabalėliai tešloje

Cukinijos gabalėliai tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukinija , 1 vienetas
  • Aliejus , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 150 gramų
  • Vanduo , 100 mililitrų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nupjaustome cukinijos odelę, perpjovę cukiniją pusiau, išimame sėklytes. Supjaustome cukiniją plonais, maždaug 2 cm pločio ir 4 cm ilgio gabalėliais.

  2. Pasiruošiame tešlą: kvietinius miltus sumaišome su druska ir po truputį pildami vandenį maišome tešlą, kad ši lengvai minkytųsi rankose ir nekibtų.

  3. Kočiojame didelius ir plonus tešlos blynus, atgnybiame po nedidelį iškočiotos dalį ir į ją rankomis įvyniojame kiekvieną cukinijos gabalėlį.

  4. Įkaitiname keptuvę su aliejumi, kepame cukinijų gabalėlius, kol šie gražiai apkeps iš abiejų pusių. Išdėliojame ant lėkštės, pabarstome pipirais ir tiekiame ant stalo!

Receptą atsiuntė Aeilita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Raugintų kopūstų sriuba Sūrio padažas makaronams Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!