Greita paieška
Receptai
Draugai

Datulių ir riešutų saldainiai

Datulių ir riešutų saldainiai
Datulių ir riešutų saldainiai Datulių ir riešutų saldainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Riešutai , 1 stiklinė
  • Datulės , 0,7 stiklinės
  • Džiovintos vyšnios , 0,3 stiklinės
  • Vanilės ekstraktas , 0,3 arbatinio šaukštelio
  • Kokoso drožlės , 0,2 stiklinės
  • Jūros druska , 1 žiupsnelis
  • Vanduo , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visų pirma pasakysiu kelias pastabas: riešutai turi būti nesūdyti, o datulės bei vyšnios be kauliukų.

  2. Susmulkinkite riešutus su druska kaip įmanoma smulkiau. Geriausia būtų tai padaryti su virtuviniu kombainu ar blenderiu.

  3. Tuomet sudėkite datules, vyšnias ir toliau smulkinkite, maišykite, kol gausite vientisą masę.

  4. Įlašinkite vanilę ir vandenį. Pamaišykite kelias sekundes, kol masė pasidarys lipni.

  5. Iš masės padarykite 3-5 cm skersmens rutuliukus, pavoliokite juos kokoso drožlėse ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą (tokio dydžio, kad tilptų į šaldytvą).

  6. Šaldykite 15-30 minučių. Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Ypatingieji kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!