Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Jaukios žiemos šventės"

Desertas „Kriaušė“

Desertas „Kriaušė“
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Šokoladas , 4 valgomieji šaukštai
  • Migdolų aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 60 gramų
  • Cukrus , 0,5 arbatinio šaukštelio
Papuošimui:
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Kriaušės , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kriaušes nuplaukite, nulupkite ir perpjaukite per pusę. Iš kiekvienos puselės išpjaukite sėklalizdžius.

  2. Sviestą ištirpinkite, nuolat maišant ant silpnos ugnies arba garų vonelėje.
    Įmaišykite cukrų, kad neliktų cukraus granulių.

  3. Į sviesto masę įmaišykite migdolų aliejų.

  4. Kriaušių puseles užpilkite sviesto mišiniu ir šokoladu. Pabarstykite cukraus pudra.Papuošimui tinka mėtos lapeliai. Skanaus!

Receptą atsiuntė Dangyra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Mielinė plonapadės picos tešla Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!