Greita paieška
Receptai
Draugai

Dešrelės tešloje

Dešrelės tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Dešrelės , 10 vienetų
Tešlai:
  • Miltai , 300 gramų
  • Mielės , 20 gramų
  • Pienas , 0,3 stiklinės
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles sumaišyti su pienu, cukrumi, grietine, aliejumi, kiaušinio tryniu ir druska.

  2. Į mieles suberti miltus. Tešlą išminkyti ir plonai iškočioti.

  3. Baltymą truputį paplakti ir juo aptepti iškočiotą tešlą.

  4. Tešlą supjaustyti 2,5-3 cm pločio. Ant juostelės galiuko padėti dešrelę ir spirale ją apsukti tešla.

  5. Apvyniotos dešrelės dedamos ant riebalais pateptos skardos, viršų aptepti likusiu baltymu. Kepti orkaitėje kol gražiai apskrus.
    Galima patiekti su pomidorų arba majonezo padažu.

Receptą atsiuntė Lidija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Virtos “gėlytės” Pomidorų sriuba su ryžiais Želė tortas „Vasarėlė“ Purūs keksiukai Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!