Greita paieška
Receptai
Draugai

Dešrelės tešloje

Dešrelės tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Dešrelės , 10 vienetų
Tešlai:
  • Miltai , 300 gramų
  • Mielės , 20 gramų
  • Pienas , 0,3 stiklinės
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles sumaišyti su pienu, cukrumi, grietine, aliejumi, kiaušinio tryniu ir druska.

  2. Į mieles suberti miltus. Tešlą išminkyti ir plonai iškočioti.

  3. Baltymą truputį paplakti ir juo aptepti iškočiotą tešlą.

  4. Tešlą supjaustyti 2,5-3 cm pločio. Ant juostelės galiuko padėti dešrelę ir spirale ją apsukti tešla.

  5. Apvyniotos dešrelės dedamos ant riebalais pateptos skardos, viršų aptepti likusiu baltymu. Kepti orkaitėje kol gražiai apskrus.
    Galima patiekti su pomidorų arba majonezo padažu.

Receptą atsiuntė Lidija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
SVARAINIŲ SIRUPAS Gardutėlė kriaušių uogienė Kopūstų salotos su vištiena Faršu įdarytos paprikos Pomidorų sriuba su ryžiais Burokėlių mišrainė su majonezu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!