Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mėgstamiausias šeimos patiekalas"

dziovintu vaisiu pyragas

dziovintu vaisiu pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 3

Gaminimo instrukcija:
  1. 110g sviesto,220g cukrus,3 kiausiniu,250g miltu,saukstelio kepimo milteliu,puse saukstelio cinamono,100g razinu,50g graikisku riesutu,50g lazdyno riesutu,50gdziovintu vysniu,100g dziovintu ananasu, 50ml romo

  2. dziovintus vaisius susmulkinti, uzpilti romu ir palaikyti 2 val.Sviestaa issukti su cukrumi,i mase musti po viena kiausini.Miltus sumaisyti su kepimo milteliais,cinamonu ir suberti i kiausiniu mase gerai ismaisyti,dziovintus vaisius ir riesutus sumaisykite su saukstu miltu ir suberti i paruosta mase gerai ismaisyti.Tesla sukresti i sviestiniu popieriu isklota forma kepti 180 laipsniu temperaturoje 40min.

Komentarai3
jolita vysniauskiene

Vituliuks,as ta buteli romo antri metai turiu,bet jis negaruoja ir nerugsta:)

Vita Macienė

vadinasi dėl šito pyrago teks pirkti butelį romo:)

jolanta kasputienė

na su tiek vaisiu- išties skanu;

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Aštrus troškinukas Sūrio padažas makaronams Sportininko pusryčiai Raugintų kopūstų sriuba Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!