Greita paieška
Receptai
Draugai

Faršu įdarytos paprikos

Faršu įdarytos paprikos
Faršu įdarytos paprikos
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Paprika , 8 vienetai
  • Kiaulienos faršas , 400 gramų
  • Ryžiai, virti , 200 gramų
  • Grietinė , 150 gramų
  • Pomidorų padažas , 150 gramų
  • Morkos , 200 gramų
  • Svogūnai , 200 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus sukapojame, morkas sutarkuojame.

  2. Pirmiausiai pakepiname pusę svogūnų (1 min.). Po to sudedame pusę morkų (kepinkite 2-3 min.).

  3. Mėsą sumaišome su ryžiais ir kepintomis morkomis ir svogūnais. Įmaišome prieskonius.

  4. Nupjauname paprikų viršūnėles ir išvalome.

  5. Faršo pridedame į paprikas.

  6. Likusias morkas ir svogūnus sudedame į puodą ir supilame grietinę ir pomidorų padažą. Išmaišome.

  7. Į puodą sustatome įdarytas paprikas.

  8. Įpilame vandens tiek, kad apsemtų iki pusės paprikas.

  9. Troškiname 40 minučių.

Receptą atsiuntė Virginija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Šašlykas ruoštas majoneze Miltiniai blynai Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Greitai paraugti agurkai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!