Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Jaukios žiemos šventės"

Faršu įdarytos paprikos

Faršu įdarytos paprikos
Faršu įdarytos paprikos
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Paprika , 8 vienetai
  • Kiaulienos faršas , 400 gramų
  • Ryžiai, virti , 200 gramų
  • Grietinė , 150 gramų
  • Pomidorų padažas , 150 gramų
  • Morkos , 200 gramų
  • Svogūnai , 200 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus sukapojame, morkas sutarkuojame.

  2. Pirmiausiai pakepiname pusę svogūnų (1 min.). Po to sudedame pusę morkų (kepinkite 2-3 min.).

  3. Mėsą sumaišome su ryžiais ir kepintomis morkomis ir svogūnais. Įmaišome prieskonius.

  4. Nupjauname paprikų viršūnėles ir išvalome.

  5. Faršo pridedame į paprikas.

  6. Likusias morkas ir svogūnus sudedame į puodą ir supilame grietinę ir pomidorų padažą. Išmaišome.

  7. Į puodą sustatome įdarytas paprikas.

  8. Įpilame vandens tiek, kad apsemtų iki pusės paprikas.

  9. Troškiname 40 minučių.

Receptą atsiuntė Virginija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorų sriuba su ryžiais Burokėlių mišrainė su obuoliais Zrazai su trimis įdarais Raugintų kopūstų sriuba Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!