Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Velykų belaukiant"

Gardus patisono dubuo

Gardus patisono dubuo
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Patisonas , 1 vienetas
  • Spanguolės , 100 gramų
  • Medus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Spanguoles perrinkite, jei reikia, perliekite vandeniu ir sutrinkite. Į spanguoles dėkite medų ir palaikykite, kad išsiskirtų sulčių.

  2. Tuo metu patisoną nuplaukite ir padalinkite į dvi nevienodas dalis. Viena bus dubenėlis, o kita - jos dangtelis.

  3. Išskobkite patisono minkštimą ir jį supjaustykite kubeliais ar rutulėliais. Į patisono kevalą krėskite spanguolių ir medaus mišinį ir berkite patisono gabalėlius.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Mėsainis Žemaičių blynai su faršu Pikantiškos salotos Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!