Greita paieška
Receptai
Draugai

GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA

GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų 7

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. LYDEKA; PRIESKONIAI; 2MORKOS; 2SVOGŪNAI; grietinėlės 200gr.; petražolių; druska , pipirai;

  2. žuvytę susipjauste gabaliukais ir suprieskoniavę ir apsiviliojus niltais apkepame keptuvėje iš abiejų pusių;žuvytę persidedame į puodą ;o toj pačioj keptuvėj pakepiname puzžiedžiais pjaustytus svogūnus bei tarkuotas morkas;aš dar puse paprikos sudėjau;pilame viską ant žuvies ;kur ipilame trupučiuką vandens-kai pasitroškina 5min. supilame grietinėlę iberiam pipiriukų druskos ir silpnai troškinam apie 10-15 min.suberiam žalumynus ...Skanaus

Komentarai7
emilija

siandiena gaminsiu

žvejys

gal ir skanu, ale rašė tai visiškai neraštinga. Vietomis šifruot net reik, ką norėjo pasakyti.

Asd

Nerealiai:)

renata

vau:) kaip norėčiau:)

Vita Macienė

Skaniai padaryta!!!

jolanta kasputienė

jooooo...tik gaila ,kad vyras ne žvejys :)))dažniau pasmaguriautume ;)

Sandra

seniai bevalgiau taip paruosta lydeka, labai skanu

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Troškintos kiaulienos kepenėlės Pievagrybių padažas Pomidorų sriuba su ryžiais Faršu įdarytos paprikos Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!