Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų padažas

Grybų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 2

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grybai , 300 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Sviestas , 25 gramai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Grietinė , 200 mililitrų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ant sviesto pakepiname susmulkintą svogūną. (3-5 min.)

  2. Kartu su svogūnais pakepiname ir susmulkintus grybus.

  3. Pabarstome druska. Gerai išmaišome.

  4. Ant aliejaus pakepiname miltus 2 min. ir supilame į grybų padažą.

  5. Sudedame grietinę ir gerai išmaišome.

  6. Troškiname ant keptuvės dar 5 min.

Receptą atsiuntė Vilija
Komentarai2
Kardas

300g grybų su 25g sviesto tikrai nekepa, o ir patys grybai net į keptuvę netilpo. Beje, čia reikia dviejų keptuvių, kur antroje būtų kepami du šaukštai miltų aliejuje, o pirmoje viskas kepama svieste? Skamba neharmoningai. Receptas vertas 2 iš 5, mano gal

As

Grybai prieš kepimą išvirti? Ar tai pievagrybiai?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Pievagrybių padažas Silkės ir riešutų salotos Netikras zuikis Ypatingieji kotletai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!