Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytos paprikos

Įdarytos paprikos
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, malta , 200 mililitrų
  • Pupelės, raudonosios , 425 mililitrai
  • Paprika , 3 vienetai
  • Vanduo , 0,4 mililitro
  • Sūris, fermentinis , 100 mililitrų
  • Ruošinys, „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese“ , 1 pakelis
  • Saulėgrąžų aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje apkepinkite mėsą su saulėgrąžų aliejumi.

  2. „MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese“ sumaišykite su 250 ml vandens ir supilkite į mėsą. Viską patroškinkite keletą minučių.

  3. Tuomet į mėsą sudėkite nusausintas raudonąsias pupeles ir viską išmaišykite.

  4. Paprikas perpjaukite per pusę ir išvalykite nuo sėklų.

  5. Į troškintą mėsą sudėkite tarkuotą sūrį, išmaišykite ir pripildykite šiuo mišinių paprikas.

  6. Į paruoštą indą supilkite 120 ml vandens, palaukite kol užvirs ir jame ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį. Į paruoštą sultinį sudėkite įdarytas paprikas.

  7. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, maždaug 30 min.

Gairės: paproikos
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Purūs keksiukai Virtos “gėlytės” Kalėdiniai sausainukai Čenakai Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!