Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališkai paruošti aguročiai

Itališkai paruošti aguročiai
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Agurotis , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Kiaušiniai, kietai virti , 2 vienetai
  • Sultinys , 1 stiklinė
  • Lašinukai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite agurotį nedideliais kubeliais, tada patroškinkite aliejuje kartu su smulkintu svogūnu. Apkepus svogūnams supilkite sultinį. Įdėkite pomidoro padažo, apibarstykite kapotu kietai virtu kiaušiniu ir užpilkite spirgintais lašiniais. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu ir įdėkite kepti į orkaitę. Kepkite apie 10-15 min.

  2. Apkepus svogūnams supilkite sultinį. Įdėkite pomidoro padažo, apibarstykite kapotu, kietai virtu kiaušiniu ir užpilkite spirgintais lašiniais. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu ir įdėkite kepti į orkaitę.

  3. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu ir įdėkite kepti į orkaitę. Kepkite apie 10-15 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lietiniai su sūriu ir dešrelėmis Virtos “gėlytės” Miltiniai blynai Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės Maltos vištienos Kijevo kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!