Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Jaukios žiemos šventės"

Jautienos kepsniai

Jautienos kepsniai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Jautienos išpjova , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir pamušame su virtuviniu plaktuku.

  2. Mėsą įtriname druska ir pipirais.

  3. Svogūnus supjaustome žiedais ir sudedame ant mėsos.

  4. Sandariai uždarome ir marinuojame apie 1h.

  5. Po to kepsnius sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje apie 1 h (180 laipsnių).

  6. Gaunasi minkšti ir skanūs.

Receptą atsiuntė Fausta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Troškintos kiaulienos kepenėlės Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Pikantiški vištienos kepsneliai Žuvies vyniotinis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!