Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausi patiekalai"

Jautienos kepsniai

Jautienos kepsniai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 25 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Jautienos išpjova , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir pamušame su virtuviniu plaktuku.

  2. Mėsą įtriname druska ir pipirais.

  3. Svogūnus supjaustome žiedais ir sudedame ant mėsos.

  4. Sandariai uždarome ir marinuojame apie 1h.

  5. Po to kepsnius sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje apie 1 h (180 laipsnių).

  6. Gaunasi minkšti ir skanūs.

Receptą atsiuntė Fausta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulgariškas sluoksniuotis - musaka Marinuotos šparaginės pupelės Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Tiramisu tortas Naminė pica Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!