Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Laukiame vasaros!"

Jautienos kepsniai

Jautienos kepsniai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Jautienos išpjova , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir pamušame su virtuviniu plaktuku.

  2. Mėsą įtriname druska ir pipirais.

  3. Svogūnus supjaustome žiedais ir sudedame ant mėsos.

  4. Sandariai uždarome ir marinuojame apie 1h.

  5. Po to kepsnius sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje apie 1 h (180 laipsnių).

  6. Gaunasi minkšti ir skanūs.

Receptą atsiuntė Fausta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai Citrininiai šašlykai Braškių užkandis "Šokoladinė vasara" Ypatingieji kotletai Čičinsko kepsnys
Reklama
Prisijunk prie mūsų!