Greita paieška
Receptai
Apklausa
Kokios uogos Jūsų mėgstamiausios?
Draugai
Konkursas "Orai šiltyn - patiekalai lengvyn!"

Jautienos kepsniai

Jautienos kepsniai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 25 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Jautienos išpjova , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir pamušame su virtuviniu plaktuku.

  2. Mėsą įtriname druska ir pipirais.

  3. Svogūnus supjaustome žiedais ir sudedame ant mėsos.

  4. Sandariai uždarome ir marinuojame apie 1h.

  5. Po to kepsnius sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje apie 1 h (180 laipsnių).

  6. Gaunasi minkšti ir skanūs.

Receptą atsiuntė Fausta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Pomidorų sriuba su ryžiais Šašlykas ruoštas majoneze Pikantiški vištienos kepsneliai Alumi marinuoti šašlykai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!