Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Šv. Velykų stalo gardėsiai"

jautienos suktinukai

jautienos suktinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 8jautienos ispjovos ploni gabaliukai(juosteles)Paprikos milteliai,druska pipirai. Garstyciu indelis. 10 nedideliu raugintu agurku. 200g rukytu lasinuku. 3 dideli svogunai. Raudono sauso vyno, padazo tirstiklio(arba truputis miltu) 2valg.sauk. sviesto

  2. Jautienos juosteles istepame gausiai garstyciomis. Tada apibarstome prieskoniais. Smulkiais kvadrateliais supjaustome svoguna,lasinukus ir agurkus. Juos dedame ant jautienos ir ja paskui suvyniojame. Kad suktinukas neisirtu susmeigiame galus smeigtukais,ar aprisame siulu. Tada i puoda dedame 2 saukstus sviesto ir suktinukus. Jie truputeli apskrunda.Tada i puoda pilame vandens tuputi ir raudona vyna,kad butu skyscio mazdaug iki puses suktinuku,ar truputi daugiau. Ir taip juos ant vidutines ugnies troskiname ir verdame apie pusantros valandos. Tada i padaza dedame padazo tirstikli arba miltus. Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krabų lazdelių salotos su ryžiais Kepta lašiša folijoje Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištiena kinietiškai Naminė pica Pikantiški vištienos kepsneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!