Greita paieška
Receptai
Draugai

Karališka bulvienė

Karališka bulvienė
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 8 vienetai
  • Kiaušinių tryniai , 3 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Aliejaus
  • Citrinos sultys , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Pipirai
  • Mėtos
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens, sūdyti iš karto, tik pradėjus virti. Išvirusias bulves nukošti (nuoviro dar reikės) ir sutrinti. Į gautą masę supilti nuovirą ir vėl virti.

  2. Pakepinti aliejuje labai smulkiai supjaustytus svogūnus. Į indą įmušti 3 trynius, nelabai stipriai išplakti, įlašinti truputį aliejaus, labai atsargiai supilti citrinos sulčių, bulvių nuoviro iš sriubos, įberti maltų juodų pipirų, įtrinti džiovintų mėtų lapelių, viską gerai išmaišyti.

  3. Į užvirusią bulvienę sudėti pakepintus svogūnus, po to iš lėto supilti pagamintą mišinį iš trynių, gerai išmaišyti. Išjungus ugnį, palaikyti 5-10 minučių.

Receptą atsiuntė Diana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Raugintų kopūstų sriuba Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!