Greita paieška
Receptai
Draugai

Karamelinė košė

Karamelinė košė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Avižiniai dribsniai , 100 gramų
  • Karamelizuotas kondensuotas pienas , 4 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai , 1 vienetas
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Užkaisti pieną, į jį suberti avižinius dribsnius. Virti kelias minutes, kol dribsniai išbrinks. Dėti karamelizuotą kondensuotą pieną, gerai išmaišyti ir pavirti dar minutę.

  2. Patiekti su obuolio skiltelėmis ir trupučių cinamono. Skanaus!

Receptą atsiuntė Ieva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Virtų bulvių cepelinai su varške Pomidorų sriuba su ryžiais Biskvitinis pyragas Faršu įdarytos paprikos Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!