Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta jautiena su garstyčiomis ir čiobreliais

Kepta jautiena su garstyčiomis ir čiobreliais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jautiena , 2 kilogramai
  • Garstyčios , 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Čiobreliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Dubenyje sumaišykite garstyčias ir čiobrelių lapelius ir aptepkite šia mase jautieną.

  2. Dėkite mėsą į orkaitę ir kepkite 15-20 minučių, kol mėsos paviršiuje susidarys plutelė, tada sumažinkite karštį iki 180 laipsnių ir kepkite dar 2 valandas. Likus 30 minučių iki kepimo pabaigos sudėkite svogūnėlius. Kai iškeps, išimkite iš orkaitės, pridenkite folija ir palikite 20 minučių.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai1
Sandra

labai geras receptukas, labai skani mesyte gaunasi

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Faršu įdarytos paprikos Virtos “gėlytės” Ypatingieji kotletai Purūs keksiukai Krevetės grietinėlės padaže Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!