Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta žuvis marinate

Kepta žuvis marinate
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Morkos , 100 gramų
  • Svogūnai , 80 gramų
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Kvapieji pipirai , 6 vienetai
  • Gvazdikėliai , 2 vienetai
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
Tešlai:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Prieskoniai žuviai , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Žuviai:
  • Žuvies filė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį iškepame tešloje: kiaušinis, miltai, prieskoniai žuviai, vanduo, tešla turėtu būti tirštoka.

  2. Marinatas: užverdame vandens 0.5 litro. Paskui dedame pjaustytas morkas kubeliais, svogūnus kubeliais, lauro lapus, kvapuosius pipirus, gvazdikėlius, druską, cukrų ir actą. Turi būti saldžiarūkštis. Galiausiai malto cinamono puse arbatinio saukstelio.

  3. Kai viskas sudėta virti 5 min. Padėti marinatą atvėsti, paskui per smulkų sietelį perkošti.

  4. Į gilesnę lėkštę dedame iškeptą žuvį ir užpilame marinatu. Taip žuvis marinate gali išbūti ir ilgesnį laiką 2 - 3 d. Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Miltiniai blynai Įdaryti makaronų vamzdeliai Silkės ir riešutų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!